Friday, 9 March 2018

Benvinguts a Cambridge School Vilanova!

A partir del curs acadèmic 18-19, Cambridge School compta amb una novena escola al Vallès Oriental, a Vilanova del Vallès. Situada a la plaça dels Països Catalans 71B, en el ple centre de Vilanova, anteriorment havia estat un centre ISL (International School of Languages).

Cambridge School Vilanova compta amb 4 aules totalment reformades i equipades amb l'última tecnologia per a l'ensenyament d'idiomes: ordinador, projector interactiu, pissarra, equip de so, aire condicionat, etc.

Oferim cursos d'anglès des de l'any i mig (Baby English), per a nens d'Infantil, Primària, adolescents i fins a adults, a qualsevol nivell: des d'Elemental fins a Advanced. També preparem per a exàmens oficials de Cambridge amb cursos específics i hi ha cursos especialitzats en speaking i listening. A part, tenim a disposició cursos d'altres llengües com francès, alemany, italià, xinès, català i espanyol per a estrangers, bé en grups o classes particulars o compartides, tant per a nens com per a adults.

A partir del setembre del 2018 aquest blog entrarà en funcionament amb moltes fotos, articles i vídeos sobre el dia a dia de la nova escola. Us hi esperem!

Cambridge School Vilanova
Pl. dels Països Catalans 71B
08410 Vilanova del Vallès
vilanova@cambridgeschool.com
Tel. 93 845 91 64

Directora de centre: Miriam Parmenter
Secretària: Mercè Pintor


No comments:

Post a Comment